Ingyenes szállítás még: 0 Ft
Beváltható kupon / Ajándékutalvány: 0 Ft
Keresési javaslatok
Ajánlott kategóriák
Ajánlott termékek
Ajánlott kategóriák
Keresési javaslatok
Kategóriák
Akciók
Újdonságok
Értékcsökkenés
Akciós szettek
Blog
2024-04-09
Végre itt a jó idő. A szemes termények létjogosultságát a horgászatban senki nem vitatja. Vannak horgászok, akik, ha megszokott saját helyre mennek, csak ezzel etetnek. A különböző ízesített, áztatott, büdösített kukoricák, búzák sokszor és sok szép halat adtak, és adnak. Nagyon jó szoktató etetést lehet velük kialakítani, de hatásukhoz idő kell.
2024-04-09
Léptem nyomon az interneten szörfözve egyre többet olvashatunk a különféle folyékony, plasma vagy éppen por állagú dippekről. Sajnos most sokatokat el kell szomorítsak...
2024-04-09
2011 augusztusában hagyományteremtő jelleggel került megrendezésre az I. Szent László Honvéd Horgászkupa egy 24 órás horgászverseny keretében. A 662 kg fogott összsúly mindenképpen kecsegtető kezdetet ígér, de nézzük a verseny történéseit részletesen.
2024-04-09
2011. augusztus 20-án már sokadszor találkoztak a Kőszegi Sporthorgász Egyesület amatőr sporthorgászai, hogy az éjszakai úszós nagyhalas verseny után immár nappal is összemérjék tudásukat.
2024-04-09
Fura megközelítés ugyan, de egy horgászat a konyhából is indulhat, nem csak ott végződhet egy fejedelmi halvacsorával. Hogy mit is követtem el a konyhában még a horgászatra készülve, tartsatok velem és megtudhatjátok.
2024-04-09
Az augusztusi nyílt nap alkalmával sok horgásztársunk érdeklődött a csomómentes horogkötés technikájáról és a fűzött csalik felkínálásáról. A mostani cikkben és az ezt követő részekben ehhez szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik számára ez még újdonság, vagy éppen ki nem próbált technika.
2024-04-04
Na de milyen kukacot? Az email címzésből jól megszokott @-ot, vagy a csont-kukacot-? Nem-nem, a gilisztára gondoltam. Az alábbi cikkben szeretném kihangsúlyozni, miért is jó, ha egy dobozzal mindig is van nálunk. A mai horgásznak nincs egyszerű dolga. Miért is? - jogosan hangozhat el a kérdés.
2024-04-04
Az idei év első Carp Zoom nyílt nap - ami sorrendben már a harmadik - május első vasárnapján került megrendezésre a Préri horgásztavon. Sajnos fohászaink nem hallgattattak meg, mert az időjárás nem fogadott kegyeibe minket, az egész napos esőzés megpecsételte a rendezvényünk sorsát, de mi természetesen ott voltunk, hiszen nem ijedhetünk meg egy kis esőtől.
2024-04-04
Az ünnepek idején a boltokat, piacokat járva hosszú kígyózó sorokat lát az ember a halas pultok előtt. A karácsonyi halfogyasztás az esti hírösszefoglalóba is bekerül azzal a megjegyzéssel, hogy az éves halfogyasztás 25-30% az ünnepek alatt történik. Kicsit elkeserítő, mert ebből arra következtethetünk, hogy az év többi részében a halfogyasztásunk elenyésző. Ezen a helyzeten szeretnék egy kicsit javítani egy receptötlettel. Szerző: Ágói Zoltán
2024-03-27
Rutinos olvasóinknak már nem szokatlan az a tény, hogy a Carp Zoom csapat nyílt napot, napokat szervez, ahol bemutatásra kerülnek a kedvenc felszerelések, etetőanyag receptek és minden kérdés megválaszolásra kerül. Akik még újak a honlapunkon, azoknak ajánlom figyelmébe, hogy elsőként olvassák el első nyílt napunkról szóló beszámolónkat. SZERZŐ: ÁGÓI ZOLTÁN
2024-03-12
Tavasszal már egyre kedvezőbb az idő a horgászathoz és a halak is elkezdtek szépen csipegetni. Teszthorgászunk, Tóth Henrik nyerő receptjével pedig a fogás garantált!
2024-02-08
Az új esztendő mindig remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé és elhatározzuk, hogy néhány dolgon változtatunk az életünkben. A horgászat szerelmesei számára is tökéletes lehetőség ez arra, hogy meghatározzák az újévi elhatározásaikat, mellyel még élvezetesebbé tehetik horgászati élményeiket. A Fisch.hu horgász webáruház pedig minden szükséges eszközt és felszerelést kínál a horgászok számára, hogy sikeresen teljesítsék ezeket a fogadalmakat. Íme néhány javaslat a horgászoknak, hogy hogyan tegyék még jobbá a 2024-es horgász évüket.
2024-01-25
2024-es év elején vagyunk, a horgászat ilyenkor pihen. Mi a Carp Zoom háza táján ilyenkor sem tétlenkedünk, javában zajlik az új termékek tesztelése a következő szezonra. A mai napon az a megtiszteltetés ért minket, hogy Mátyásné Siklódi Rita veszi kezébe az új botokat.
2024-01-15
A téli horgászat egy külön műfaj, mely komoly felkészülést igényel. A horgászaton kívül a természet nyugalmát és csendjét találhatjuk a tavak környékén ilyenkor. Ez a csendes időszak azonban kiváló lehetőséget nyújt az otthonunkban végezhető horgászbot karbantartásra is.
2023-12-20
Ahogy a természet lassan belebújik téli kabátjába, a horgászok is elpakolják botjaikat, orsóikat. A téli szünet azonban nem jelenti azt, hogy elfelejtkezhetünk horgászfelszereléseinkről. Sőt! Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy gondoskodjunk eszközeink megfelelő tárolásáról. Lássuk, hogyan őrizhetjük meg horgászcsalik, botok és egyéb kiegészítők állapotát a hideg hónapok alatt!
2023-12-11
Az igazi horgászok télen sem rakják el porosodni a botjaikat. A hideg időszak minden téren új kihívásokat állít a horgász elé. A lenti tanácsokkal érdemes elhagyni a lakás melegét és nekivágni a téli kalandnak! Szerző: Fisch Kft. csapata
2023-12-08
Mikor a természet festőpalettája arany, piros és barna árnyalatokkal van tele, és a nap sugarai a megcsillanó vízen játékosan kacagnak vissza rád, nos, ilyenkor az igazi horgászszenvedély előbújik belőled. Ébred a kalandra szomjazó szellem, a pergető horgászat ideje köszönt be! Még október végén, november elején is érdemes kezedbe venned pergető szerelékedet, hogy ragadozó vadászatra indulj. Szerezz be mindent, hogy kimaxolhasd ezt az időszakot!
2023-12-08
Nézz körül a parton. Hallod a csendet? Ebben a hűvös, novemberi időben sok horgász már csomagolja a felszerelését. De ne te legyél az egyikük! Miért? Mert a hidegvizes horgászatnak megvan az a kis titka, hogy az igazán elszántak, azok, akik ismerik az aromák csodálatos világát, még mindig képesek fantasztikus fogásokat a horogra csalni. Hogy hogyan? Maradj velünk, és eláruljuk!
2023-12-08
A hajnal még csak bátortalanul pislákol, a pára lassan táncol a tükörsima tó fölött, miközben Te, az izgalom és a természet szerelmese, éppen készülsz kilépni az ajtón egy újabb horgászkalandra. De vajon miben? A Fisch webáruházban kapható legjobb horgászkabát vagy felső felöltése olyan, mint egy hivatalos ceremónia: megtisztelő és elengedhetetlen. Ez nem csupán egy öltözék, hanem az a rituálé, ami felkészít a természet és a nagy fogások csodájára. Gyere, fedezzük fel együtt, hogyan öltözz fel, ha most indulnál horgásztúrára!
2023-12-08
Az utóbbi időben biztos a te fejedben is megfordult ez a kérdés: mit adhatnék ajándékba, ami igazán szívet melengető és egyben hasznos is? Ha a családban vagy a baráti körben akad horgászrajongó, akkor most néhány olyan ajándék ötletet mutatunk, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcukra. Olvass tovább!
2023-12-01
Az egyik legrégebbi halfajok a tokfélék, hiszen a dinoszauruszokig, azaz, több mint 200 millió évvel ezelőttre vezethető vissza kialakulásuk. Élőhelyük jellemzően a szubtrópusi tengerek Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Ázsiában. Vándorformák, hiszen több tengeri faj a folyókba vándorol ívni. A pontyok és amurok mellett nagyon kedvelem a tokhalakat. Különlegességük magával ragadó, horgászatuk rendkívül izgalmas.
0