a
0
Szerviz

Bevizsgálási díj

 

Amit mindenképp tegyen meg használatbavétel előtt.

Mindenekelőtt ajánlott és ajánljuk gondosan elolvasni a termékek használati és üzembe helyezési útmutatóját és az abban leírtakat megfelelő pontossággal alkalmazni. Gondolva itt többek között arra, hogy az akkumulátorral vagy elemmel működő készülékekben az említett eszközök megfelelően legyenek behelyezve, azok működőképes, szükség esetén feltöltött állapotban, elegendő feszültséget biztosítsanak a termék üzemeltetéséhez. A villanycsatlakozás aljzata biztonságos legyen, megfelelően szerelve, földelve.

Egyéb termékek, mint a horgászbotok, orsók, kiegészítő horgásztermékek (sátrak, székek, ágyak, pontymatracok, táskák, rod pod-ok, kapásjelzők, ládák-dobozok, aprócikkek, előkék, horgok, zsinórok), esetében szintén a célnak megfelelő használat és kezelés szükséges. A ruházati termékekre ugyanez vonatkozik.

A bevizsgálási díj nem érték nélküli szolgáltatás.

Kivétel az az időtartam, amikor érvényben lévő garancia van a terméken.

Az érvényes garancia idejét minden esetben blokkal vagy számlával kell igazolni. Kikötés még ebben az esetben a rendeltetés szerinti használat közbeni meghibásodás.

Az áru cseréje abban az esetben történhet meg, ha a termék nem javítható, vagy olyan komoly meghibásodást állapít meg a szerviz, ami a cserét indokolttá teszi.

A hibafeltáráshoz szükséges lehető legpontosabb átvizsgálásnak vetjük alá a javításra leadott terméket.

A bevizsgálási díj 3200 Ft melyet minden esetben meg kell fizetni akkor is, ha nem kéri a javítást, vagy nem javítható, kivéve garanciális termék esetén.

A javított termék szállítási díja 1270 Ft.

A bevizsgálási díjak minden esetben beleszámítanak a javítás díjába.