a
0
Eheim Ecco Pro130 külső szűrő AKCIÓ
2011. Aug. 17.
A héten az EHEIM Ecco Pro szűrőcsalád legkisebb modellje, az Ecco Pro 130 külső szűrő került az akciós árprésünk alá. Rendkívüli módon energiatakarékos és csendes. Legfőbb pozitív tulajdonsága pedig az 500 liter/órás pumpateljesítménye!
Akvarisztika 1


Az Eheim Ecco Pro külső szűrő családja a minőség és a hatékonyság mellett az energia-takarékosságot képviseli. Rendkívül csendes működés közben. A szűrőkosár elrendezésének köszönhetően nagyon könnyű a szűrőt tisztítani. A legfelső kosár egy gyűrű alakú előszűrő-szivacsot tartalmaz, mely egyszerűen kiemelhető és tisztítható. A többi szűrőanyagot csak minden második, harmadik tisztítás alkalmával kell kiemelni.

Az Ecco Pro szériához Eheim Substrat Pro biológiai szűrőanyag és csapok is járnak.


Adatok:
• Pumpateljesítmény: 500 liter/óra (5 W)
• Szűrőtöltet térfogata: 1 liter + kiemelhető szűrőkosarak
• Tartozékok: 1 liter Eheim Substrat pro biológiai szűrőtöltet, elzáró szimpla csapok, perlon vatta, szűrő-szivacs, csövek.

Ajánlott akvárium-méret:

• Általános társas akvárium: 100 l (gyári ajánlás)
• Növényes, kristálytiszta vizű akvárium: 65 l

 


Külső szűrők – Minden amit tudni kell!Alkalmazható és rendelhető szűrőtöltetek, valamint az Eheim Ecco Pro szűrők típusainak összehasonlítása. (klikk a képre)


Rendelhető alkatrészek beazonosításában nyújt segítséget a kódokat is tartalmazó robbantott ábra. (klikk a képre - PDF dokumentum)

A termék hivatalos forrásból származik,
magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi garanciával!
Akvarisztika 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek