a
0
Amit a Bio-Lio díszhal- és teknőstápokról tudni kell
2012. Jan. 21.
A Bio-Lio haleleségek és teknőstápok az egyik legolcsóbb árkategóriájú termékek a webáruházunkban. Még is ez a Magyarországon gyártott különlegesség, első osztályú táplálék lehet halainknak és teknőseinknek. Hogy miért, azt mindjárt el is mondjuk...
(a cikk végén kipróbálható az új szavazó modulunk is)
Akvarisztika 1

Az eleségek nagy része, úgynevezett liofilizálással készül, így az eljárás során az eleség tápértéke nem változik és az szinte megegyező az élő, friss eleség tápértékével. Tartósítószert nem tartalmaznak és az akvárium, illetve a terrárium vizét sem zavarosítják.

Bio-Lio tápok

Egyre kell csak nagyon figyelnünk, hogy mindig csak annyit etessünk, amennyit kis idő alatt elfogyasztanak kedvenceink. Ezek a természetes alapanyagokból készült teknős-, illetve haltápok nem tartalmaznak semmilyen hókusz-pókusz (a nagyobb márkáknál használatos)  adalékanyagot, amelyekt a bomlásnak induló eleségtől némileg stabilizálnák a vizet.  Cserébe viszont egy olcsó, magas tápértékű, természetes összetevőkben gazdag étrendet állíthatunk össze kedvenceinknek.

 Bio-Lio haltáp  Bio-Lio teknőstáp

A fentiekre bizonyíték, hogy több hazai tenyésztő is sikeresen használja a Bio-Lio tápokat.

Akvarisztika 1

Szavazás

Milyen eleséget részesítesz előnyben?

Az ismert márkák drágább, kevert eleségeit, amelyek tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat (pl. vitaminokat) és esetleg kevésbé terhelik a vizet.

Olcsóbb, természetes eleségeket, amelyek tápértéke kiemelkedő, de nem tartalmaznak semmilyen egyéb adalékot és oda kell figyelni a napi adagokra, illetve a változatos táplálásra.

Váltakozva természetes és mesterségesen előállított, kevert tápokat is használok.

A szavazáshoz be kell jelentkezni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!